Inzethaarden, cassettes en kachels

Zich verwarmen met hout… absolute warmte!

Wanneer het herfst wordt, zijn lange zomeravonden nog slechts een vage herinnering en wordt de sinds vorige winter vergeten kachel opnieuw het middelpunt de woning!

Hebt u er nog geen?

Een dergelijke investering loont zeker de moeite nu de prijzen voor stookolie en gas de pan uitswingen… Wij stellen u 2 oplossingen voor: de cassette (of inzethaard) en de kachel.

De cassette of inzethaard wordt doorgaans gebruikt bij renovaties. Het betreft een voorgeproduceerde, gesloten haard met een voorkant uit glas die bovendien uitgerust is met een warmtewisselaar en een ventilator.

Met Art’ubage in Virginal kunt u kiezen tussen talrijke opties: schuifdeur of openslaande deur, geïntegreerde ventilator, haard met dubbele voorkant… De mantel kan worden gerealiseerd in blokken of lichte wanden afhankelijk van de door u gekozen afwerkingsmaterialen.

Tegenwoordig lijken kachels op gesloten haarden door hun beschermingsvenster. Ook hebben ze een moderne hightech look en zijn ze verkrijgbaar in een uitgebreid aanbod van stijlen die in elk interieur passen.

Kachels op pellets… waarom niet?

In de stad, in een appartement waar het opslaan van hout niet eenvoudig is, kiest u het best voor een kachel op pellets!

Pellets zijn kleine houtkorrels die meestal worden verpakt in zakken van 15 kg.

Goede schoorstenen hebben een geheim…

Wij stellen na een kort bezoek een prijsopgave op voor het aanbrengen van buizen in uw schoorsteen en voor de installatie van een haard naar keuze.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie: wij gaan al uw vragen en verzoeken zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Top