Ons bedrijf


De firma Art’ubage bestaat al vier generaties. Ze werd opgericht in het begin van de jaren 1920 door Josué Mainil onder zijn eigen naam; aanvankelijk betrof het een stukadoorbedrijf. In de jaren 1950 werd de firma overgenomen door zijn zoon René, die in een nieuwe sector actief werd: de bouw van gebouwen en eengezinswoningen, en dit gedurende meer dan 20 jaar.

Door de jaren heen specialiseerde René zich in het ontwerpen van schoorstenen, dakconstructies en zinkwerk en vanaf 1970 legde hij zich hier exclusief op toe.

Door de stijgende vraag en om beter te beantwoorden aan de behoeften van zijn klanten, geeft hij op het einde van de jaren 1970 de fakkel door aan zijn zoon Eric.

Momenteel is Eric Mainil zaakvoerder van de NV Art’ubage. Hij wordt bij het beheer en de ontwikkeling van de firma inVirginal bijgestaan door zijn zoon en zijn nicht.

Zorg, netheid en ervaring met dienstverlening aan klanten garanderen u duurzame resultaten van uitstekende kwaliteit. Door de kwaliteit en de keuze van onze leveranciers kunnen wij voortdurend kwaliteitsmaterialen en een lange levensduur van onze realisaties garanderen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie: wij gaan al uw vragen en verzoeken zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

img23

Bouw en renovatie van schoorstenen

Bouw en renovatie van schoorstenen

We werken mee aan alle soorten installaties, zelfs...

img23

Problemen met uw schoorsteen?

Problemen met uw schoorsteen?

Onze geschikte oplossingen, afhankelijk...

img23

Zinkwerk

Zinkwerk

Wij werken hoofdzakelijk volgens traditionele methodes...

img23

Inzethaarden, cassettes en kachels

Inzethaarden, cassettes en kachels

Een dergelijke investering loont zeker de moeite nu de...

Top